Неформална група ''СОКО'' - галерија реализације пројекта ''Покрени се и живи здраво'' - фото галерија

 

6. Покрени се, живи здраво! - Јагодина 11.11.

Вечерас је неформална група „СОКО“ одржала шести завршни дан пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Вечерас је у фискултурној сали ОШ “Рада Миљковић” одржана презентација кошарке и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему кошарке водио је Александар Фољан помоћни тренер КК Јагодине, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ

5. Покрени се, живи здраво! - Параћин 10.11.

Данас је неформална група „СОКО“ одржала пети дан пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Данас је на помоћном терену ФК “Борац” у Параћину одржана презентација Америчког фудбала и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему Америчког фудбала водио је Стеван Васић председник клуба Америчког фудбала “Black Hornets”, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ

4. Покрени се, живи здраво! - Јагодина, Главинци 09.11.2014.

Данас је неформална група „СОКО“ одржала четврти дан пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Данас је на отвореном игралишту у Главинцима одржана презентација Америчког фудбала и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему Америчког фудбала водио је Стеван Васић председник клуба Америчког фудбала “Black Hornets”, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ.

 

3. Покрени се, живи здраво! - Јагодина, Трнава 06.11.2014.

Данас је неформална група „СОКО“ одржала трећи дан пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Данас је на отвореном игралишту у Трнави одржана презентација кошарке, Америчког фудбала и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему кошарке водио је Александар Вукосављевић помоћни тренер КК Јагодине, предавање на тему Америчког фудбала водио је Стеван Васић председник клуба Америчког фудбала “Black Hornets”, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ. 

 

2. Покрени се, живи здраво! - Јагодина 05.11.2014.

Вечерас је неформална група „СОКО“ одржала други дан пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Вечерас је средњој школи Никола Тесла на Стрелишту одржана презентација Америчког фудбала и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему Америчког фудбала водио је Стеван Васић председник клуба Америчког фудбала “Black Hornets”, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ

1. Покрени се, живи здраво! - Јагодина 04.11.2014.

Вечерас је неформална група „СОКО“ кренула у реализацију пројекта „ПОКРЕНИ СЕ, ЖИВИ ЗДРАВО!“ у оквиру програма Млади су закон који финансира Министарство омладине и спорта уз подршку ресурс центра за Поморавски округ - Центар за друштвено економски развој. Вечерас је у сали основне школе Рада Миљковић на Стрелишту одржана презентација каратеа и здравог начина живота, а волонтери НГ „СОКО“ говорили су о хуманости. Демонстрацију и предавање на тему каратеа водио је Велибор Радовановић – Брка тренер школе каратеа Фудо кан – Фудочи, а предавање на тему здравог начина живота и хуманости водили су волонтери НГ “СОКО”.

галерију погледајте ОВДЕ.

Нема коментара:

Постави коментар