четвртак, 3. септембар 2015.

Радио Исток је почео са радом!


Укратко, на радију ће, као и на нашем порталу, фокус бити на заједници Русије, Белорусије и Србије. По нашем разумевању, за сарадњу у оквиру ове заједнице нису потребни уговори или споразуми. То је нешто у срцима људи.
Мало опширније, на Радио Исток интернет радију ћемо вам показати како људи живе у нашим земљама, шта их интересује, о чему маштају, како раде и одмарају, како се деца васпитају и уче. Разговараћемо о компанијама које послују у нашим земљама и шире, о пословима у потрази за партнерима, о некретнинама и туризму, моди и уметности, новцу и филозофији, спорту и историји спорта. Свет није линеаран и долази у много варијанти. Свет је мултиполаризован. Свет може да се развија у многим различитим правцима. Ми смо, на нашем порталу и на Радио Исток интернет радију, изапрали пут мирног развоја, креативни правац, оријентисан ка сарадњи. Међутим, не смемо заборавити и на одбрану. Наш свет мора бити у стању да се заштити.
О свему овоме ће нам бити задовољство да причамо са нашим слушаоцима. Очекујте доста музике, поезије, песама, као и доста највећих домаћих и руских музичких хитова.
Добродошли на наш портал, и добродошли на Радио Исток!

Нема коментара:

Постави коментар