петак, 25. децембар 2015.

Подржимо "Дан Републике Српске"

Данас је на Универзитету у Источном Сарајеву почела са радом наша студентска канцеларија која ће водити кампању за Дан Републике Српске. Након кампање #NoKosovoUNESCO нашу канцеларију из Косовске Митровице смо пребацили у Источно Сарајево. Оквирни план кампање је направљен и обухватаће промотивне активности и јаку међународну промоцију, а план је да канцеларија ради активно до 9.1.2016. Све што будемо радили биће позитивног каратктера и у потпуности фокусирано на академско, учтиво и културно подизање свијести нашег народа и људи из иностранства. Радићемо то са достојанством, без увреда, ружних ријечи и уз највеће поштовање свих других људи.

Овај пут наши домаћини су представници Студентског парламента у Источном Сарајеву који ће нам помоћи око свих предвиђених активности. Циљ ове иницијативе је приказати да је Република Српска у својим садашњим уставним оквирима отворена према свијету и да нове генерације младих Срба које долазе, много воле, поштују и бране своју отаџбину, али у исто вријеме су спремни да уважавају и буду добри српски домаћини за све друге народе, појединце и људе који уважавају и поштују нас. 

Позивамо све колеге да ову слику поставе на свој профил до 9.1.2016.

„Позивамо све колеге студенте, студентске организације, донаторе, медије и друге појединце да нас испрате и подрже у овој кампањи и да покажемо да смо јединствени. Упоредо са нашом канцеларијом имаћемо помоћ и наших колега из Косовске Митровице, Београда и Бањалуке са којима ћемо паралелно радити. Сви који су заинтересовани да нам помогну на било који начин, нека се јаве поруком путем адресе studentizaistinu@gmail.com . Нека брат загрли брата до себе, јер слога наша биће пораз врагу.“
Ова акција Студената за истину има подршку Српске Омладинске Културне Организације из Јагодине. На својим страницама делићемо објаве ФБ стране Студената за истину .

Нема коментара:

Постави коментар